Totum

A Totum játékgyártó cég hatalmas szakmai gyakorlattal rendelkezik a készségfejlesztő és a kreatív játékok piacán. A kreatív játékaik tervezésében elsődlegesen veszik figyelembe, hogy a gyártás folyamán olyan anyagokat használjanak csak fel, amelyek kicsit sem veszélyeztetik a gyermekek egészségét. A cég hamar felismerte, hogy jövőnk a gyermekeink kezében van. Koránt sem mindegy, hogy milyen játékokkal játszanak. Ezekkel a kreatív készségfejlesztő játékokkal is terelgethetjük a kicsiket az Önmaguk megismerése felé vezető úton. A kreatívitás, alkotás útján számos értékes tulajdonságra tehetnek szert gyermekeink, türelemre, kitartásra, odafigyelésre, precízitásra és első sorban szeretetre, amely mindennek alapjául szolgál. Kissebb korban ezek a készségfejlesztő játékok segítséget nyújtanak a fejlődésben, szín és forma érzékelésben. Fejlesztik a finom motoros képességeket, az agy és az idegrendszer kifejlődését.

Pár nagyszerű játék a cég repertoárjából:

A Gummifix A/4 kreatív készlet dekorgumi formákat tartalmaz. Ezekkel a fantázia gyeplőjét a lovak közé hajítva szárnyalhatnak gyermekeink. Meghívókat, üdvözlőlapokat, faldíszeket készíthetnek. A készletben 200 dekorgumi, négy üdvözlőlap, ragasztó, filctoll, és öntapadós szemecskék is találhatók.

A kreatív Bella hajtincsfonó készlettel a lányok csodaszép hajfonatokat készíthetnek maguknak vagy barátnőik részére. Ezeket akár gyöngyökkel vagy tollakkal is díszíthetik. A készletben 2x20 db gyöngy, egy fűző pálca, 3x6 méter színes fonál és pehelytollak találhatóak.

A fiúkra is gondolt a Totum az Air Craft Repülőkészítővel. Segítségével saját repülőmodellt építhettek. Illesszétek össze a repülő egyes részeit, majd fessétek ki tetszőlegesen. Amikor elkészült, akár fel is lógathatod a repcsid. A készletben 4 darab hullámkarton repülő szett, 4 ütköző, 6 festék tégely, valamint ecset található.

gyerekjáték webáruház gyerekjáték webáruház

A 100 darabos fa építõkocka kreatív játék már pici korban fejleszthetik gyermeküket. A színes formákkal hatalmas élvezettel játszanak a gyermekek. Fejlődik a szín és formaérzékelésük is. Természetes anyagból készültek. A készségfejlesztő játék újra és újra jó és hasznos játék gyermekeink számára.