SES Creative

A SES Creative játékokat forgalmazó játékgyár minden terméke ideális fantáziadús, kreatív, eredetien gondolkodó gyerekeknek, akik szeretnek alkotni és díszíteni. A SES gyermekjátékokhoz nem szükséges feltétlenül a nagyon jó kézügyesség, hiszen a termékek egyszerűen kezelhetőek. A SES termékei készségfejlesztőek, ráadásul érdekes színeikkel, alkotásra ösztönző feladataikkal minden kisfiú és kislány kedvencei lehetnek. Amennyiben érdekeli gyermekét a maszkok, a színház és a sminkek világa, akkor neki találták ki a SES arcfesték-szettjét. A természetes anyagokból készült festék természetesen bőrbarát – segítségével pedig a kicsik kimaszkírozhatják egymást pillangónak, oroszlánnak, vagy éppen hercegnőnek. A festék vízzel és szappannal lemosható.


A SES Creative játékaival a kicsik fejleszthetik dekorációs érzéküket és ízlésüket, illetve kézügyességüket is. A SES Táskakészítő szettje minden kislány kedvence – hiszen ki ne szeretne hordani egy divatos, saját kézzel díszített táskát, amely teljesen megfelel az egyéni ízlésünknek? A csomag ráadásul tartalmazza a retikült, flittereket, festékeket és matricákat is. Szintén nagyon népszerű a kislányok körében a SES Creative Hello Kitty ékszerszettje, mellyel a gyerekek nem csupán a világhírű kedves cicust, hanem sok más mesehőst is elkészíthetnek vasalható gyöngyökkel. Tökéletes választás születésnapra, karácsonyra – és a remekműveket a kicsik viselhetik ékszerként, gombként, vagy akár hajcsatként is. Nem csupán kislányoknak fejlesztette ki a SES a kreatív ujjfesték szettet, melynek használata során a csemeték kézzel festhetnek. A festék természetesen bőrbarát, és ami kifejezetten előnyös, hogy a móka során beszennyezett ruhákból egy szimpla mosással is kijön. A SES Explore Időjárás-megfigyelő készletével egy komplett meteorológiai állomást építhetnek fel az időjós-palánták. A játék során a gyermekek megismerkednek a tudomány világával – illettve lejegyezhetik és kielemezhetik megfigyeléseiket. A rajzolni szerető gyerekek kedvence a népszerű Karc-rajz SES-játék is. A karc-rajz lényege, hogy a sablonról a minta alapján kaparjuk le a fekete réteget – már minimális kézügyességgel is csodálatos eredményeket érhetünk el.

gyerekjáték webáruház gyerekjáték webáruház

A kreatív játék már pici kortól fejleszti a gyermek színérzékelését és finommotoros képességeit. A picik nagy kedvence a Junior Colorino készségfejlesztő játék, melyben az alapszínek közötti összehasonlítás és a hozzárendelés képességét sajátíthatják el a csöppségek. Remek készségfejlesztő játék és igen nagy népszerűségnek örvend.