Revell

A világhírű makettgyártó cég a Revell nemcsak a múlt század és napjaink civil és harci járműveit, eszközeit teszi "kézzel foghatóvá", hanem távirányítós helikopterekkel, versenyautókkal, kamionokkal teszi még színesebbé termékpalettáját. Sőt, már az egyre elterjedtebb, ugyanakkor egyre népszerűbb drónok is megjelentek a kínálatukban.


A világ egyik legismertebb és legnépszerűbb makettgyártója nagyon sok embernek – gyereknek és felnőttnek egyaránt – szerez örömet termékeivel, segít kikapcsolódni a festhető, ragasztható, összerakható kisebb-nagyobb makettjei révén.


Kevés az olyan népszerű régi vagy újabb kiadású gépkocsi, illetve légi- és víziszállítóeszköz, amelyet ne formázott volna meg a Revell. Nagyon sok gyűjtő kollekciója válik napról napra gazdagabbá a cégnek köszönhetően, egyre több gyerek ismerkedik meg a múlt század hadi és civil járműveivel.


Összeszerelés nehézségi fokok szerint

A Revell makettek összeszerelése esetenként kézügyességet igényel, különféle nehézségi fokozatok jellemzik őket. Az olyan darabok, amelyekhez nem szükséges ragasztó és festék, I-es nehézségi fokozatúak. Azokat a maketteket, amelyek összeszereléséhez legalább 30 darabra van szükség, II-es fokozattal illették. 100 darabig III-as, 150 darabig IV-es, míg a 150 darabnál több elemből összeállítható készlet V-ös nehézségi fokozatú.


Ki-ki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb makettet, annak összeszerelési nehézségi foka alapján is. A gyerekek is életkoruk és kézügyességük függvényében játszhatnak autókkal, csatasorba állított katonafigurákkal, vagy összeállíthatnak egy olajfúró tornyot vagy rakétakilövő állomást.


A kisebbek kedvéért hozták létre az Easy Kit sorozatot. Ezen kategória termékei nem igényelnek festést, ragasztást, könnyűszerrel összepattinthatóak az elemek, és máris kész a makett.


Sci-fi rajongóknak

A tudományos fantasztikus filmeket, történeteket kedvelők sem szomorkodhatnak, a Revell rájuk is gondolt, termékpalettájukon helyet kaptak a Star Wars filmben megismert űrhajók, csapatszállítók, mindenféle űrjárművek, sőt a figurák is. A köztársasági klónhadsereg csapatszállító hajójától a Grevious tábornok hajóján át az AT-RT Birodalmi felderítőjéig valamennyi, a sorozatban szereplő eszköz megformálható a Revellnek köszönhetően.

gyerekjáték webáruház gyerekjáték webáruház

A kreatív játék már pici kortól fejleszti a gyermek színérzékelését és finommotoros képességeit. A picik nagy kedvence a Junior Colorino készségfejlesztő játék, melyben az alapszínek közötti összehasonlítás és a hozzárendelés képességét sajátíthatják el a csöppségek. Remek készségfejlesztő játék és igen nagy népszerűségnek örvend.