Ravensburger

A Ravensburger gyermekjátékok és puzzle-k mindenki számára ismerősek. A Ravensburger egyaránt gyárt 2- és 3D-s puzzle-kat, fejlesztő- illetve társasjátékokat, és figurákat. Az 1183 óta működő Ravensburger termékeit megtalálja webáruházunkban. A cég gyermekjátékai rendkívül népszerűek, társasjátékai egyaránt szólnak mindenkinek. Az 5-10 éves korosztálynak ajánlott Lotti Karotti minden nyuszikedvelőt megérint, hiszen az izgalmas játék megfelelő szórakozás kicsiknek és nagyoknak. Szintén gyermek társasjáték a Ravensburger hároméves kortól ajánlott Csigafutama. A pingvinkedvelők sem maradnak játék nélkül – a jeges Pingi társas lényege, hogy a csúszkáló pingvinek minél előbb felérjenek a jéghegyre.


A Furfangos Labirintussal szintén játszhat az egész család. A Furfangos Labirintus az utóbbi évek egyik legnépszerűbb és legsikeresebb Ravensburger-terméke, melyben az útvesztővel egyaránt megbirkózhatnak nagyok és kicsik, fiúk és lányok. A Családi Társas igazi klasszikusokat tartalmaz – a sakktól kezdve a malmon át a dámáig minden klasszikust megtalálhatunk benne, mellyel már nagyszüleink is játszottak. A Ravensburger készségfejlesztő játékai közé tartozik a Junior Colorino, mely kreatívan fejleszti a gyerekek színérzékelését- és hozzárendelését. Játszva tanulhat gyermeke a Logo Juniorral, mely során egyszerű alapszavakat sajátíthat el. A Ravensburger stratégiai játéka a népszerű Ramses II., amely az ókori Egyiptom világába kalauzolja el a játékosokat, akik az ő kincseire vágynak. A Fits, mely szintén stratégiai játék, a klasszikus Tetris manuális verziója – egy táblával és építőelemekkel újra átélhető a régi játék izgalma. A Ravensburger élen jár a puzzlekészítésben – nem csupán hagyományos, 2D-s puzzle-t, hanem már az új generációs, 3D-s termékeket is megtalálhatja nálunk. Stratégiai játékaink közé tartozik a memóriajáték is – az emlékezet fejlesztésére szolgáló kártyalapos játék népszerűsége töretlen. Kirakóinkon nem csupán a klasszikus témákat – tájakat, épületeket, állatokat -, hanem a kedvelt mesehősöket is kirakhatnak a rajongók ezentúl. A Ravensburger újdonsága a PuzzleBall, azaz a puzzlegömb, melyet gömb formában lehet kirakni. Kapható Toy Storys, Bakuganos és Tokio Hoteles változatban is.

gyerekjáték webáruház gyerekjáték webáruház

A kreatív játék már pici kortól fejleszti a gyermek színérzékelését és finommotoros képességeit. A picik nagy kedvence a Junior Colorino készségfejlesztő játék, melyben az alapszínek közötti összehasonlítás és a hozzárendelés képességét sajátíthatják el a csöppségek. Remek készségfejlesztő játék és igen nagy népszerűségnek örvend.