Karcrajz Lovak készlet

gyártó: SES

Karcrajz lovak - nyagykép a játékról

A SES „lovak” karc-rajz készlet segítségével, már kis kézügyességgel is szép képeket alkothatnak a gyerekek. A sikerélmény szinte garantált, hiszen a sablonról minta alapján kell a fekete réteget lekaparniuk, mely alatt fényesen csillogó felület található. A karc-rajz nemcsak kitűnő időtöltés a gyerekek számára, hanem fejleszti kézügyességüket is. A háttér kidolgozása kreatív feladat lehet a nagyobbak számára. A készlet két lovas karc-rajzot tartalmaz, valamint egy kaparó tollat.


A karc-rajz nemcsak kitűnő időtöltés a gyerekek számára, hanem fejleszti kézügyességüket is. A háttér kidolgozása kreatív feladat lehet a nagyobbak számára. A készlet két lovas karc-rajzot tartalmaz, valamint egy kaparó tollat.

gyerekjáték webáruház gyerekjáték webáruház

Már fiatal korunkban hatalmas élvezettel nyúlunk a zsírkrétákhoz, ceruzákhoz. Ezen kreatív játékok megtanítanak minket türelemre, szeretetre, alázatra, kitartásra, precízségre, a színekkel való játékok örömére. Többet adnak, mint elsõre gondolnánk, a készségfejlesztő játékok egy boldog élet felé terelgetnek minket.