Fisher-Price

A Hermann Fisher és Irving Price által 1930-ban létrehozott Fisher Price cég az elmúlt 85 év alatt nagyon sok kisgyermeknek szerzett örömet játékaival. Elsősorban csecsemőknek, óvodásoknak, kisiskolásoknak gyártanak szórakoztató, fejlesztő játékokat. Talán nincs is Magyarországon olyan kisgyerekes család, ahol ne lehetne fellelni legalább egy Fisher-Price játékot.


A játékok többnyire műanyagból, pamutból, plüssből készülnek, könnyen tisztíthatóak. Vidám, élénk színűek, látványosak, zenélnek, forognak, a gyerekek figyelmét magukra vonzzák. Ugyanakkor masszívak és időtállóak.


Esőerdős mini-hinta

A legkisebbek számára kialakított 5 ringatási sebességfokozattal ellátott hintában nagyon jól el tud lenni a baba, miközben anyukája a háztartással van elfoglalva. Hét különböző dallamot és különféle hangokat tud lejátszani az Esőerdős mini-hinta, természetesen szabályozható hangerővel. A játéktartó rúdról egy mosolygós elefánt tekint le a babára. Az öt ponton rögzített hevedernek köszönhetően biztonságban van a kicsi, ezt csak fokozzák a biztonságérzetet keltő rezgések.


Fisher-Price Tanuló elemlámpa

Féléves kortól már használható a színek, számok, dalok, mondókák világára "rávilágító" Fisher-Price Tanuló elemlámpa. A játék jól elfér a baba kezében, kis ujjacskájával be is tudja kapcsolni azt. Dalok, párbeszédek segítségével tanítja a kicsiket a színekre, számokra, ellentétekre. „Tanulás közben” a kis lurkó játszhat a lámpán található hengerekkel, nyomógombokkal. Sötétben kiválóan lehet mókázni a világító mosolygós fejecskével.

Little People® Csajos autó

A kislányok nagy kedvence ez a három darabból álló kedves játék szett. Az autón kívül egy Little People® mama és egy Little People® baba figura is a játék része. Igazi bevásárlást tud lebonyolítani a kis hölgy: a Little People® Csajos autó vezetőülésébe illeszti a mama figurát, a kinyitható hátsó ajtón keresztül pedig a babát, a vásárolt termékeket, élelmiszereket és egyéb apróságokat helyezheti be. Amint a mama beül az autóba, vidám hangok, dallamok csendülnek fel, amelyek garantálják a csodás utazást.

gyerekjáték webáruház gyerekjáték webáruház

A kreatív játék már pici kortól fejleszti a gyermek színérzékelését és finommotoros képességeit. A picik nagy kedvence a Junior Colorino készségfejlesztő játék, melyben az alapszínek közötti összehasonlítás és a hozzárendelés képességét sajátíthatják el a csöppségek. Remek készségfejlesztő játék és igen nagy népszerűségnek örvend.