Crayola

A Crayola kezdetekben ipari felhasználásra készített festékeket és színezékeket, de több mint 125 év elteltével az egyik legismertebb és legkiemelkedőbb gyermekeknek szánt rajzeszközkészítő cégként tekintenek rá. A Crayola-t Edwin Binney és C. Harold Smith alapította és legmerészebb álmaikban sem gondolták volna, hogy szeretett vállalkozásukat egyszer még világszinten fogják emlegetni. A cég megalapítása utána hamar jöttek a sikerek, mivel feltalálták az első pormentes krétát, amit a világ egy aranyéremmel és hatalmas hírnévszerzéssel hálált meg nekik. A kréta után jött az iskola ceruza és már akkor tudták, hogy inkább az iskolásokra és a művészekre kell koncentrálniuk. Igaz manapság már a Crayola, a 12 éven aluli gyermeket szeretné megcélozni kiváló és jó minőségű termékeivel.


A vállalat alapvető feladatának tekinti, hogy a gyermekek életkori sajátosságainak megfelelő és kielégítő rajzeszközöket készítsen. Ennek eredményeképpen a Crayola a különböző korosztályokat szem előtt tartva szeparálja és kategorizálja szórakozásra és készségfejlesztésre szánt termékeit. Így a Crayola 3 hatalmas termékcsaládra szeparálja eszközeit. A Crayola Mini Kids krétái, ecsetei és filctollkészletei az 1 és 3 éves gyermeket kívánja megcélozni egyszerűségével, a Crayola Core pedig az óvódások és kisiskolások igényeit szeretné kielégíteni. A Crayola Creations termékcsalád viszont kizárólag a 6 éves kor feletti lányoknak szeretne kedvezni.


A Crayola vállalati filozófiája fontosnak tartja a törődést, a kreativitás- és az egyéb készségek fejlesztését az önkifejezés meglétének jegyében. A Crayola vállalat pormentes- és lemosható zsírkrétája, 3D-s krétaszettje, lemosható- és felújítható filcei és festékei folyamatos fejlődési lehetőséget kínálnak a gyerekeknek úgy, hogy használatuk szórakoztató időtöltést kölcsönöz. Ezért a Crayola márkanév sokkal többet jelent, mint színes kréták és filctollak összessége. A márkanévvel együtt jár gyermeki szellem és tudáséhségük tisztelete. A termékek a megoldási készségük szintjéhez mérten kerülnek összeállításra.


A cég termékeinek legnagyobb előnye viszont, hogy biztonságosan és gondtalanul használhatóak, mivel egyáltalán nem tartalmaznak káros és veszélyes anyagokat. Ennek eredményeképpen az aggódó szülőknek vagy nagymamáknak nem kell attól félni, hogyha a gyermek szájába belekerül – véletlenül játék közben – a festék vagy összemaszatolta magát. A festék által okozott foltok és maszatok könnyedén eltávolíthatóak.

gyerekjáték webáruház gyerekjáték webáruház

A kreatív játék már pici kortól fejleszti a gyermek színérzékelését és finommotoros képességeit. A picik nagy kedvence a Junior Colorino készségfejlesztő játék, melyben az alapszínek közötti összehasonlítás és a hozzárendelés képességét sajátíthatják el a csöppségek. Remek készségfejlesztő játék és igen nagy népszerűségnek örvend.